Betalingsmetoder inden for binære optioner

Betaingsmetoder til binære optioner

Før du kan begynde at trade med binære optioner, skal du indskyde nogle penge på tradingkontoen hos din broker. I denne guide kan du læse mere om de tre betalingsmetoder, der findes.

Hvilke betalingsmetoder inden for binære optioner findes der?

I de fleste tilfælde findes der tre grundlæggende betalingsmetoder til betaling af indskuddet på din tradingkonto:

Bankoverførsler, betalingskort (kredit- og debitkort) eller e-wallets (elektroniske punge).

Bankoverførsler til tradingkontoen

Hvis du vælger at indskyde penge på din tradingkonto ved hjælp af en bankoverførsel, skal du væbne dig med lidt tålmodighed, for det kan godt tage nogle dage, inden du kan komme i gang med din trading. Bankoverførsler er nemlig den mest langsommelige af de tre betalingsmetoder.

Til gengæld foregår den gennem bankernes sikrede betalingssystem, så der er absolut ingen risiko ved at udføre indbetalingen på denne måde. Du skal påregne et ikke ubetydeligt gebyr for overførslen, så det kan godt betale sig at overføre ét større beløb i stedet for flere mindre beløb.

 

Betaling med kredit- og debitkort

Vælger du at indbetale penge på din konto hos brokeren gennem en betalingskortbetaling, vil de være til rådighed øjeblikkeligt, så du kan komme i gang med din trading med det samme. En anden fordel ved betalingskortbetalinger er, at de som oftest er gratis (det kan dog afhænge af brokeren og korttypen).

 

Betaling via e-wallets

E-wallets er en slags elektroniske punge, der kan indeholde pengebeløb, som kan anvendes til køb på internettet eller overføres til din bankkonto (overførslen er typisk forbundet med et gebyr), så du kan hæve pengene som kontanter. Hvilke e-wallets du kan anvende til at skyde penge ind vil afhænge af din broker – eksempler på veletablerede e-wallets er Paypal, Skrill og WebMoney.

Betalingerne er øjeblikkelige og gratis, så du kan begynde at trade med det samme uden at skulle betale gebyrer.

Det er selvfølgelig et krav, at du har oprettet en konto hos en e-walletudbyder og indsat penge på denne konto.

 

Verifikation i forbindelse med betaling eller hævning

Hvis du ikke allerede har verificeret dit betalingsmiddel og din identitet hos din broker, vil du enten skulle udføre verifikationen i forbindelse med indbetalingen eller også i forbindelse med en efterfølgende hævning af penge ved hjælp af det samme betalingsmiddel.

Verifikationen består i, at du indsender kopier af et myndighedsudstedt billed-id (som pas eller kørekort) og et bopælsbevis (det kunne være en regning fra et forsyningsselskab med din adresse påtrykt).

Afhængigt af betalingsmidlet skal du derudover typisk indsende en kopi af for- og bagside af dit betalingskort med nogle af cifrene og verifikationskoden tildækket, verificere det nøjagtige beløb, brokeren har hævet på din e-wallet eller f.eks. indsende en betalings-nummer for din bankoverførsel. Der går oftest et par dage, før verifikationsprocessen er gennemført.

 

Konklusion

Du kan indskyde penge på tradingkontoen hos din broker ved hjælp af bankoverførsler, betalingskort (kredit- eller debitkort) eller e-wallets. Hvor der skal påregnes en vis behandlingstid og et gebyr for en bankoverførsel, er kortbetalinger og e-walletbetalinger som regel gratis eller forbundet med minimale gebyrer.

Hos nogle brokere skal du verificere dit betalingsmiddel i forbindelse med dit indskud, mens du hos andre kan vente, til du ønsker at hæve pengene. Verifikationsprocessen kan vare et par dage.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+