Binære signaler

binære signaler til binære robotter

Binære signaler er hjørnestenene, som alle binære robotter er afhængige af. De er ganske enkelt tegn, der peger i retning af en vellykket handel.

Binære signaler dannes af ekstremt sofistikeret software, der analyserer markedets bevægelser. Når softwaren viser, at der er opstået en god tradingmulighed, genereres der et binært signal.

En binær robot vil automatisk reagere på sådan et signal og udføre den angivne handel på vegne af kunden. Men nogle virksomheder, der kaldes binære signaludbydere, sender signaler til abonnenterne via e-mail eller sms. Abonnenten vil derefter skulle logge ind på kontoen hos sin broker for at udføre den anbefalede handel manuelt.

Hvordan bruger du binære signaler?

Et binært signal er en anbefalet handel. Det er blevet identificeret af software, der analyserer markederne specielt på udkig efter binære tradingmuligheder. Et signal indeholder alle de nødvendige oplysninger for at udnytte muligheden. Det er dybest set et ekspertråd. De bedste professionelle tradere i branchen bruger denne form for software til at guide deres beslutningsproces.

Binære tradere, der endnu ikke er på et professionelt ekspertniveau kan også drage fordel af signaler. Der er to måder at gøre det på.

  1. Brug en binær robot. En binær robot vil automatisk udføre en handel på dine vegne, når et signal opstå.
  2. Abonnér på en signaludbyder. En signaludbyder sender dig et signal via e-mail og sms, når det opstår. Det giver dig mulighed for at handle på signalet, hvis du vil.

Binære signaler vil i de fleste tilfælde have en træfsikkerhed på omkring 70% eller mere. Du bør dog være opmærksom på, at ikke alle signaludbydere (eller binære robotter) leverer alt det, de lover.

Der er hård konkurrence i denne branche, og nogle virksomheder har været kendt for at love en lille smule mere, end de kan levere, i deres markedsføring. Hvis du ser en udbyder eller en robot, der garanterer dig en gevinstfrekvens på mere end 80% eller lover dig at tjene millioner hurtigt, skal du være skeptisk.

Binære signaler vs. binære robotter

Anvendelse af en binær robot giver klart en række vigtige fordele i forhold til at abonnere på en signaludbyder. Nogle af de vigtigste omfatter:

  • Timing – i enhver form for trading er timing meget vigtig. Det er også sandt for binær trading. Når du anvender en robot, vil din handel blive udført med det samme uden nogen forsinkelse. Det samme er ikke tilfældet for et signal, der bliver genereret og derefter sendt til dig, så du kan logge ind hos din broker for at udføre den anbefalede handel efter at have læst e-mailen eller sms’en, der indeholdt signalet.
  • Indsats – robotten fjerner alt det hårde arbejde fra din trading. Der er ikke længere nogen grund til at logge ind på din konto for at handle manuelt.
  • Konsekvens – ingen virksomhed kan hævde en succesrate på mere end omkring 80% for deres signaler. Det betyder, at for at få maksimalt udbytte skal du handle på alle signaler. Hvis du kun handler på et par stykker, kan du måske ende med at få de 20% tabte handler, uden at få de 80% vundne handler. Når du anvender en robot, undgås dette problem – den vil handle helt konsekvent.
  • Antallet af handler – din signaludbyder sender dig et signal, når softwaren viser, at en god tradingmulighed er nært forestående. Det kan ske, når du er i et møde, til træning, ude at købe ind, sover, osv. Du vil ikke altid være i stand til at handle på signaler. Det vil en robot til gengæld.

Når det er sagt, er der også nogle fordele ved at bruge en signaludbyder i stedet for en robot. De omfatter:

  • Kontrol – nogle tradere kan måske føle utilpasse ved at overlade alle beslutningerne til et automatiseret system. Vil robotten køre med for høj risiko? Vil den tage chancer, du ikke ville have? Det, ikke at have kontrollen, kan tage modet fra nogle tradere.
  • Omkostninger – ikke overraskende, robotter er generelt væsentligt dyrere end signaludbydere. Det bør ikke komme som nogen overraskelse, eftersom de tilbyder en langt mere fuldendt tjeneste. Udgifterne til binære robotter kan være uoverkommelige – især for nyere tradere.

Heldigvis er der én robot, der løser begge disse problemer og gør dem irrelevante. Det er BinaryOptionRobot. BinaryOptionRobot tilbyder særlige funktioner, der giver dig mulighed for at kontrollere, hvilket risikoniveau, du gerne vil have robotten til at handle med på dine vegne. Og de opkræver ikke noget som helst fra brugerne. I stedet vil din broker dække udgifterne til robotten. Den giver dig virkelig det bedste fra begge verdener.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+