Binære strategier

Binære strategier til binære robotte

For at opnå langvarig succes som binær trader er du nødt til at holde dig til en klart defineret strategi. En strategi er grundlæggende en samlet plan, der styrer din beslutningsproces som trader.

En strategi vil være defineret af, hvor store risici du er villig til at tage. Money management er en anden form for strategisk overvejelse, du skal foretage. Strategier er vigtige, fordi de bestemmer, hvilken slags trader du er, som igen bestemmer, hvilken type binære optioner, du skal investere i.

Uden en strategi investerer du stort set tilfældigt og sætter din lid til, at dit held kan tjene penge til dig på lang sigt. Det er næppe nødvendigt at påpege, at det er meget usandsynligt, det vil virker. Hvis du er interesseret i at lære mere om binære strategier og om, hvordan du kan få dem til at virke for dig, så læs videre!

Du har brug for binære strategier

Lad os lige slå det fast én gang for alle: Ja, har du brug for en strategi for at tjene penge på binære optioner. Grunden til det er ganske enkelt, at du er afhængig af vedvarende succes over tid for at tjene gode penge. Og for at blive ved med at vinde nok handler til at få en pæn fortjeneste har du brug for en plan. Du kommer ikke til at ramme målet ofte nok til at tjene penge, hvis du bare spiller efter gehør.

Den vigtigste strategiske beslutning, du skal træffe som trader, er valget mellem investeringer med høj eller lav risiko. Begge har betydelige fordele og ulemper. Valget er ikke mellem to strategier, hvor den ene er bedre end en anden, men et valg af, hvilken strategi, der passer bedst til dig som person.

Det vigtigste er, at du skal holde fast i din valgte strategi over tid, trofast og tålmodigt. Det skyldes, at dine chancer for tjene penge vil blive mindre, hvis du skifter mellem de to forskellige typer strategi. Vi kan forklare dette ved at overveje følgende:

  • En højrisikostrategi vil give færre, større gevinster
  • En lavrisikostrategi vil give flere, mindre gevinster

Konsekvensen af ​​dette er, at du ved at fastholde en af ​​de to strategier over tid, vil opnå en af følgende timg:

  • Nok store gevinster med en højrisikostrategi til at tjene en langsigtet profit
  • Nok små gevinster med en strategi lav risiko for at tjene en langsigtet profit

Hvis du på den anden side du skifter mellem de to strategier og ændrer din risikoprofil, risikerer du at havne i en situation, hvor du ikke får nok af de store højrisikogevinster, og ikke nok af de små lavrisikogevinster til at få en pån fortjeneste. Strategiskift er selvdestruktive.

Der er flere andre strategiske beslutninger, du skal træffe som trader. Nogle af de vigtigste er:

  • Money management – du skal investere et passende beløb i hver handel. Hvis du foretager investeringer, der er for store, risikerer du at løbe tør for kontanter. Hvis du investerer for forsigtigt, vil du ikke tjene penge nok til, at det gør en forskel, når du vinder dine handler.
  • Signaler – ønsker du at stole på din egen analyse af markedet eller betale eksperter for at forsyne dig med anbefalinger i form af binære signaler?
  • Robotter – ønsker du at udføre dine egne handler eller outsource tradingen til eksperterne via en binær robot?

Når det drejer sig om disse strategiske valg, er det især vigtigt at være konsekvent med din money management. Vælg at investere en fast procentdel af dine midler i hver handel, og lav ikke om på det. Det er afgørende, at du ikke går i panik under tabsrækker eller bliver skødesløs under sejsrækker.

Hvad angår signaler og robotter, kan du prøve dem og se, hvad du synes om dem. Du kan være signaltrader eller robottrader, men du vil ikke vide det, før du prøver.

 

Hvilken strategi skal jeg vælge?

Som du tydeligt kan se, er strategier vigtige og vil definere dig som trader. Men hvordan kan du finde ud af, hvilken strategi der er den rigtige for dig?

Som vi nævnte i det foregående afsnit, kan du bare prøve signaler og robotter for at se, om de er rigtige for dig. Flere signaludbydere tilbyder gratis prøveperioder, så du kan afprøve dem uden risiko.

Hvad angår robotter, er den eneste robot, der er værd at overveje på markedet i dag – BinaryOptionRobot – gratis at bruge, så der er absolut ingen grund til ikke at prøve det.

Spørgsmålet om høj risiko eller lav risiko vil afhænge af din personlighed som trader. Stil dig selv følgende spørgsmål:

  • Foretrækker du a) forudsigelighed, eller b) spænding?
  • Foretrækker du a) at vinde ofte, eller b) at vinde stort?
  • Hvad er vigtigere, a) ikke at tabe, eller b) at vinde?

Hvis du svarede a) flest gange, er du sandsynligvis en lavrisikotrader, og hvis du valgte hovedsageligt b), er du mere tilbøjelig til at trives med højrisikotrading. Dybest set er det et spørgsmål om, hvorvidt det er mere stimulerende for dig at vinde stor nogle få gange eller at opnå en stadig strøm af mindre gevinster.

Binære strategier og robotter

Du har brug for en strategi, selv om du anvender en binær robot til at tage sig af din trading. Dette gælder særligt money management, som, om noget, er endnu vigtigere, når du bruger en binær robot. Grunden til det er indlysende: Når du overlader styringen til robotten, vil du ikke selv være tilstede, så du kan kontrollere, at det investerede beløb bliver ved med at udgøre en fornuftig andel af din samlede kontosaldo.

Den bedste robot på markedet, BinaryOptionRobot, giver dig også mulighed for at definere, hvilket risikoniveau, du gerne vil robotten til at handle med på dine vegne. Dette giver dig yderligere et mål af kontrol. Bemærk, at denne funktion kun er tilgængelig for VIP-medlemmer. Du bliver VIP-medlem ved at rekruttere et medlem til BinaryOptionRobot.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+