BinaryOptionRobot

BinaryOptionRobot er en helt unik binær robot. Der er flere vigtige punkter, hvor den afviger fra resten, men det vigtigste er uden tvivl prisen: Du kan bruge denne robot til at udføre din trading uden at betale en rød reje.

Det er nemlig rigtigt: BinaryOptionRobot afkræver ikke sine abonnenter betaling for sine tjenester. Denne bemærkelsesværdige værdi påvirker på ingen måde deres ydelse: BinaryOptionRobot er en af ​​de bedste robotter i branchen.

Hvis du vil vide mere om denne bemærkelsesværdige robot, kan du læse videre. Vi vil her forklare, hvordan BinaryOptionRobot er i stand til at tilbyde dig sine tjenester gratis, og hvordan du kan drage fordel af dette bemærkelsesværdige tilbud, der kan hjælpe dig med at opnå succes som trader.

Sådan fungerer BinaryOptionRobot

Det første spørgsmål, mange tradere stilller sig selv, når de hører om BinaryOptionRobot er: “Hvordan er det muligt at tilbyde en højkvalitetsservice gratis?” Det kan virke underligt, men det er faktisk helt ligetil.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

BinaryOptionRobot er nemlig ikke gratis at bruge for alle. Virksomheden opkræver et gebyr for, at du bruger deres tjenester, det er bare ikke dig, der skal betale det. I stedet samler din binære broker regningen op. Med andre ord er BinaryOptionRobot ikke en gratis service. Den er kun gratis for dig, fordi din mægler betaler dit gebyr.

Det næste spørgsmål bliver så: “Hvorfor skulle min broker acceptere at betale for min robot?” Svaret er, at når du åbner en konto hos BinaryOptionRobot, skal du også åbne en konto hos en af ​​deres anbefalede brokere. Brokerne betaler signaludbydere og robotter for at rekruttere kunder. BinaryOptionRobot bruger simpelthen disse penge til at finansiere deres virksomhed og giver dig brugen af deres service gratis.

Det betyder, at du ikke kan bruge din eksisterende brokerkonto til BinaryOptionRobot, du er nødt til at åbne en ny konto via BinaryOptionRobot.

Sådan trader du ved hjælp af BinaryOptionRobot

Det er meget let at benytte en robot til at tage sig af din binære trading. BinaryOptionRobot har en brugervenlig grænseflade med en række nyttige indstillinger og letanvendelige funktioner.

Det første, du gør som ny abonnent, er at beslutte, hvor meget du gerne vil have robotten til at investere på dine vegne pr. handel. En tommelfingerregel er aldrig at investere mere end et sted mellem 2% og 5% af din samlede saldo pr. handel. Hvis det forekommer dig lavt, vil vi antage, at du ikke er en særligt erfaren trader.

Faktum er, at selv de meget mest succesfulde binære tradere kun vinder omkring 70% af deres handler. Det betyder, at de har en god indkomst, men det betyder også, at de taber 30% af deres handler. Lovene om sandsynlighed dikterer, at du nogle gange vil komme ud for en længere række af sådanne tabte handler. Hvis du investerer en stor procentdel af din samlede kapital pr. handel, kan en tabsrække på blot 5-7 handler eliminere din saldo.

Derfor er det altid bedst at investere den tilsyneladende lave sum på 2-5 procent af dine samlede tradingmidler pr. handel. Hvis din saldo er på $1000, vil det betyde betyde, at du skal lave handler på mellem $20 og $50.

Når du har bestemt dit investeringsniveau, er det tid til at lade BinaryOptionRobot tage over. Virksomhedens team af eksperter analyserer markedet på dine vegne og udfører handler, når de identificerer lovende tradingmuligheder. Du behøver bogstaveligt talt ikke at løfte en finger.

BinaryOptionRobots ekstra features

Hvis du ønsker en mere manuel tilgang, findes der andre muligheder for at  finindstille, hvordan BinaryOptionRobot fungerer på dine vegne. De omfatter:

  • Stop-Loss – når du aktiverer denne funktion, instruerer du BinaryOptionRobot om at ophøre med at gennemføre handler for dig efter et bestemt antal tab i træk. Formålet er at forhindre dig i at miste hele dit indestående som følge af en længere tabsrække.
  • Omvendt trading – når du aktiverer denne funktion, beder du om, at BinaryOptionRobot trader i stik modsat retning af de signaler, deres eksperter genererer. Dette er en strategi, vi ikke anbefaler, at du følger.
  • Risikoniveauer – som en af ​​meget få binære robotter, giver BinaryOptionRobot traderne mulighed for at fastsætte deres foretrukne risikoniveau. Det betyder, at du kan vælge kan at handle med lavrisiko-optioner, højrisiko-optioner eller en blanding af begge dele. Det sætter dig i stand til at finde en strategi, der passer perfekt til dig. Bemærk, at denne funktion kun er tilgængelig for BinaryOptionRobots VIP-medlemmer. Også VIP-medlemskab kan opnås gratis.

Du kan læse dybdegående artikler om BinaryOptionRobots funktioner her på vores hjemmeside. Du vil også finde artikler, der er tilegnet BinaryOptionRobots VIP-program.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Sådan tilmelder du dig hos BinaryOptionRobot

For at abonnere på BinaryOptionRobot og outsource din binære trading til erfarne fagfolk med dokumenteret historik, skal du blot følge dette link.

På BinaryOptionRobots hjemmeside udfylder du en kort og simpel tilmeldingsblanket. Du behøver kun at angive grundlæggende personlige oplysninger, såsom dit navn, e-mailadresse og så videre.

Når du er registreret hos BinaryOptionRobot, vil du i næste skridt af registreringsprocessen blive præsenteret for en liste over de binære brokere, de har partnerskaber med. For at begynde at bruge BinaryOptionRobots tjenester skal du åbne en konto hos en af ​​disse brokere på BinaryOptionRobots hjemmeside.

Når du indbetaler penge på din nye brokerkonto, vil mægleren betale din brug af BinaryOptionRobot for dig. Det er det hele. Du har nu en konto hos en broker, og du er klar til at begynde at trade ved hjælp af en robot – uden at betale noget for tjenesten overhovedet.

Bemærk venligst, at alle de brokere, BinaryOptionRobot har partnerskab med, er meget agtværdige firmaer. Du kan trygt vælge en hvilken som helst af ​​dem. Du kan læse mere om BinaryOptionRobots brokere andetsteds på dette site.

Læs mere i BinaryOptionRobot træfsikkerhed