Gratis binær robot

Gratis binær robot

Det er naturligvis meget vigtigt at behandle ethvert tilbud, der synes at love for meget, med stor skepsis. Som man siger, man får aldrig noget gratis.

Derfor gør tradere, der er tvivl om BinaryOptionRobot – den gratis binære robot – ret i at tøve. Men sandheden er, at dette tilbud faktisk slet ikke er gratis. Der er i virkeligheden betalt for robotten. Faktum er bare, at grundet en genial forretningsmodel er det ikke dig, men din mægler, der betaler regningen for robotten.

Så der er ingen grund til mistanke eller tvivl: Du kan virkelig anvende en binær robot af topkvalitet helt gratis! Du kan læse forklaringen på den forretningsmodel, der gør det muligt, i teksten herunder.

BinaryOptionRobot – forklaring af forretningsmodellen

Binære brokere driver deres forretning på et stærkt konkurrencepræget marked. De ønsker alle at tiltrække så mange kunder som muligt og vil gå meget langt for at gøre deres servicetilbud så attraktive som muligt.

Som en del af de fleste mægleres markedsføringsstrategi betaler de tredjeparter for henvisninger. Det vil i særlig grad sige robotter og signaludbydere. Det er almindelig praksis for en broker at udbetale en belønning til en robotudbyder, når et nyt medlem tilmelder sig via robotten.

Hvor de fleste robotter stikker denne belønning i lommen og oven i købet afkræver traderne et yderligere – ofte betydelig – gebyr, har BinaryOptionRobot valgt en anden tilgang. De finansierer udelukkende deres virksomhed med de pengem, brokerne udbetaler til dem for henvisninger.

Det betyder, at hvis du åbner en konto hos en broker via BinaryOptionRobot, vil brokeren betale for din brug af robotten. Resultater er, at du får en helt gratis binær robot.

På grund af denne unikke forretningsmodel vil du naturligvis være nødt til at oprette et medlemskab hos en ny broker via BinaryOptionRobot. Du kan ikke bruge deres tjeneste med din eksisterende broker, hvis du har en.

BinaryOptionRobot har partnerskaber med stort set alle de bedste brokere i branchen, så det er faktisk overhovedet ingen ulempe. Du kan vælge stort set alle de bedste binære brokere og få en gratis robot med i købet.

BinaryOptionRobot – sådan får du det til at virke

Med hensyn til BinaryOptionRobot er det vigtigt at huske på, at den ikke blot er gratis – den er også mere eller mindre den bedste robot inden for den binære branche.

Takket være gode signaler og en høj gevinstfrekvens, vil du være godt gearet til at få en pæn fortjeneste – med minimal indsats – ved at outsource din handel til BinaryOptionRobot.

Robotten scanner og analyserer markederne og identificerer gode handelsmuligheder. Så snart der er fundet en handel, vil robotten udføre handlen på dine vegne. Det er en helt automatisk tilgang til tradingen.

Men før du kommer så langt er der nogle beslutninger, du skal træffe, før du overlader det hele til BinaryOptionRobot. Den langt vigtigste er at beslutte, hvor meget du vil have robotten til at investere pr. handel, den udfører på dine vegne.

Når du bruger en robot, er dette helt grundlæggende. Hvis du vælger en for høj investering, vil du miste alle dine penge. Hvis du indstiller beløbet for lavt, vil du ikke være i stand til at konvertere vindende handler til en solid fortjeneste.

Præcis hvor meget, du skal investere, afhænger naturligvis af de midler, du har til rådighed. Men for alle tradere – uanset budgetter – skal du indstille din investering som en procentdel af din samlede saldo. Konsensus blandt succesrige tradingeksperter er, at denne procentdel bør være mellem 2% og 5%.

Det vil sikre dig mod at miste alt, når tabsrækker uundgåeligt forekommer, og at du samtidig vil være i stand til at tjene gode penge, når tingene går godt.

Der er også andre valgmuligheder og funktioner, du kan bruge til at justere, hvordan BinaryOptionRobot fungerer på dine vegne. Disse omfatter en stop-loss funktion, omvendt trading og risikoniveauer. Du kan læse dybdegående artikler om dem alle her på sitet.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+