Hævemetoder inden for binære optioner

Hævemetoder inden for binære optioner

Når du først er kommet godt i gang med at handle med binære optioner og har tjent nogle penge på det, vil du selvfølgelig gerne have lejlighed at bruge de tjente penge på noget andet end blot yderligere investeringer i binære optioner.

I denne guide gennemgår vi mulighederne for at hæve pengene på din trading-konto, så du kan anvende dem til at forsøde tilværelsen.

 

Hvilke hævemetoder inden for binære optioner findes der?

De overordnede hævemetoder omfatter bankoverførsler, betalingskorthævninger (kredit- eller debitkort) og udbetalinger til e-wallets (elektroniske punge). Lad os gennemgå dem én efter én.

 

Bankoverførsler

Ved bankoverførsler kan du hæve så mange penge, som du vil. Det beløb, du vil hæve, skal selvfølgelig være mindre end eller lig med den saldo, du har på din konto (dvs. penge, der ikke er bundet på kontoen af klausuler, som f.eks. en bonus, der skal omsættes et vist antal gange, før den kan komme til udbetaling).

Du skal som regel betale et ikke-ubetydeligt gebyr for at benytte dig af en bankoverførsel (i omegnen af 25 USD), så det kan godt betale sig for dig at begrænse antallet af hævninger ved bankoverførsel til et minimum. Bankoverførsler er imidlertid ofte den eneste måde af hæve dit afkast på – med de to andre hævemetoder kan du som regel kun hæve det beløb, du har indbetalt vis den samme betalingsmetode.

Afhængigt af niveauet af dit medlemskab vil du typisk få et antal gratis bankoverførsler om året, men vilkårene vil være forskellige fra én broker til en anden.

Bankoverførsler tager næsten altid længere tid end de andre to hævemetoder.

 

Betalingskorthævninger

Ved en betalingskorthævning tilbageføres et beløb til den bankkonto, der er forbundet med betalingskortet.

Betalingskorthævninger er normalt begrænset til det samlede beløb, der er blevet indbetalt via det selvsamme betalingskort. Det er altså typisk ikke muligt at hæve noget af afkastet fra din trading.

Betalingskorthævninger udføres som oftest dog hurtigere end bankoverførsler.

 

Hævning til e-wallets

E-wallets er en slags elektroniske punge, der kan anvendes til internetkøb. De kan også være knyttet til et betalingskort, som du kan bruge til at hæve kontanter eller betale med i fysiske butikker. Lige som det er tilfældet for kreditkorthævninger kan du ikke hæve mere end det beløb, du har indbetalt via den samme betalingsmetode.

E-wallets kunne være f.eks. Skrill, WebMoney, CashU eller lignende.

Hævninger til e-wallets kan foregå i realtid, men nogle brokere har en vis processeringstid for alle hævninger, hvorfor de ikke altid er øjeblikkelige.

 

Hvilke forudsætninger skal opfyldes, for at jeg kan hæve penge?

Før du hæver afkast fra din trading-konto første gang skal du bevise din identitet.

Det gør du som regel ved at indsende kopier af dokumenter som et myndighedsudstedt billed-id (pas eller kørekort), et bopælsbevis som f.eks. en regning fra et forsyningsselskab og for- og bagside af dit betalingskort (betalingskortet skal kun medsendes i kopi, hvis du vil anvende det til hævningen).

Verifikationen kan også foregå ved, at brokeren hæver et lille beløb på din konto, som du derefter skal indberette til dem, så de kan se, at du har adgang til kontoen.

 

Konklusion

Der findes tre overordnede hævemetoder inden for binære optioner:

  • Bankoverførsel
  • Kreditkorthævning
  • e-wallet

Bankoverførsler er normalt forbundet med et gebyr, mens kreditkorthævninger og udbetalinger til e-wallets er gratis, men bankoverførselsbeløbet er kun begrænset af tilgængelig frihandlet saldo, mens de to andre hævemetoder kun tillader dig at hæve det samme beløb, som du har indsat via samme metode.

Før du kan hæve noget, skal du uanset hvad verificere den valgte hævemetode ved at bevise din identitet.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+