Hvordan vælger jeg en binær broker

Hvordan vælger jeg en binær broker

Hvis du ønsker at tjene penge som binær trader, er det første, du skal gøre, at oprette en konto hos en binær broker. Det er umuligt at handle med binære optioner uden en broker. Læs nærværende guide Hvordan vælger jeg en binær broker, så er du godt på vej.

Heldigvis er der en masse binære brokere at vælge mellem. Binær trading er en hastigt voksende branche, og der lanceres hele tiden nye brokere. Det enorme udvalg giver en række fordele. Jo større konkurrence mellem brokerne, jo bedre tjenester, jo større bonusser og jo mere favorable afkast, kan de forventes at tilbyde.

Men det store antal brokere udgør også en udfordring. Med så mange at vælge imellem kan det være svært at vælge. Og det er her, vi kan hjælpe dig. Her på Binaererobotter.dk er vi fortrolige med branchen. Vi ved, hvilke brokere der tilbyder de bedste tilbud, hvilken broker der passer til hvilken type trader, og vi sørger for at holde os ajour, så vi kan bringe dig de hotteste nyheder.

Så hvorfor ikke tage et kig rundt på vores hjemmeside? Du vil finde alle mulige nyttige oplysninger om binære optioner i almindelighed og binære brokere i særdeleshed.

Hvad er en binær broker?

Lad os begynde at besvare spørgsmålet om, hvad en binær broker er, ved først at tage et nærmere kig på, hvad en binær option er. I sin mest basale form er en binær option en forudsigelse. Forudsigelsen vedrører kursudviklingen på et specifikt aktiv i løbet af en bestem tidsramme. Så en binær option består af fire grundelementer:

 1. Et aktiv – f.eks en aktie, en valuta, en råvare eller et indeks
 2. En bestemt tidsramme – f.eks. 30 sekunder, 1 minut, 10 minutter, flere timer, og så videre
 3. En forudsigelse om kursudviklingen – op eller ned
 4. Et investeringsbeløb

Det er altså en binær option. En binær broker er en finansiel institution, der tilbyder denne form for produkt. Hvis du ønsker at investere i en binær option, kan du gøre det gennem en broker. Du skal blot angive parametrene i listen ovenfor, for eksempel som følger:

 1. Guld
 2. 30 sekunder
 3. Op
 4. $50

Brokeren vil tage imod denne investering og straks fortælle dig, hvor mange penge de vil udbetale til dig, hvis din forudsigelse er korrekt. Så efter optionens løbetid er gået, enten vinder eller taber du. I vores eksempel, ville du, hvis prisen på guld steg i de 30 sekunder, der er specificeret, få din oprindelige investering plus et afkast. Hvis prisen på guld ikke stiger, vil brokeren beholde dine $50.

De fleste brokere vil betale et afkast på mere end 70% på denne form for option, og enkelte brokere endda endnu mere, så der kan være en masse penge at tjene på binære optioner.

Hvordan vælger jeg en binær broker?

Binære brokere opererer på internettet. Der er en masse af dem at vælge mellem, og du vil sandsynligvis have set mange reklamer for mange forskellige brokere allerede.

Eftersom du kommer til at udføre alle dine handler gennem den broker, du opretter en konto hos, er det vigtigt at træffe et intelligent valg. Vi taler også om en virksomhed, du kommer til at betro dine penge til. Det er klart, at det er en beslutning, du skal være omhyggelig med.

Her på Binaererobotter.dk vi kender vi denne branche rigtigt godt. Vi kender alle de etablerede spillere og er konstant på udkig efter nytilkomne. Ved at tage et kig rundt på vores hjemmeside kan du finde informative artikler, dybdegående anmeldelser og objektive anbefalinger, der vil hjælpe dig med at træffe et klogt valg.

Når det drejer sig om at vælge en broker, der passer til dig, er der et par overvejelser, som de fleste trader bør huske på:

 • Aktiver – ikke alle brokere tilbyder optioner, der vedrører alle former for aktiver. Hvilken slags aktiver vil du handle med? Tilbyder brokeren optioner for disse aktiver?
 • Typer af optioner – der findes mange forskellige binære optionstyper. I det foregående afsnit brugte vi for nemheds skyld den allermest grundlæggende som eksempel, en high/low-option. Men der er mange forskellige typer med forskellige niveauer af risiko og afkast. Sørg for, at den broker, du overvejer, tilbyder den slags optioner, du foretrækker.
 • Afkast – det er det allervigtigste. Brokere tilbyder et bestemt afkast af alle de forskellige optioner, de tilbyder. For eksempel vil mange brokere tilbyde et afkast på omkring 80% for en high/low-option. Men nogle kan tilbyde 82% og andre 79%. Det er overflødigt at sige, at det godt kan betale sig at vælge brokeren med de højeste afkast.
 • Bonusser – mange brokere vil give dig en bonus bestående af investeringsmidler, når du overfører penge til din konto hos brokeren første gang. Hvor stor denne bonus er varierer meget. Det gør vilkår og betingelser også. Sørg for, at brokeren tilbyder en bonus, der passer til dig.
 • Kundeservice – det bringer fred i sindet at have en konto hos en broker, du nemt kan komme i kontakt med. Det er også betryggende at vide, at hjælpen er lige ved hånden, når du har brug for det. Selv hvis du ikke har brug for at kontakte din broker, er det et tegn på substans og pålidelighed, hvis de investerer i en godt kundeservicetildbud.
 • Minimumsindskud – nogle brokere imødekommer i særlig grad de meget seriøse investorer med store budgetter. Disse brokere vil benytter sig af minimumsindskudsgrænser, der kan være for høje for mange nye tradere – op til $2500 eller endnu mere. Sørg for at finde en broker, der passer til dit budget.

Når du leder efter din næste binære broker her på Binaererobotter.dk, vil du finde relevante oplysninger i forhold til alle disse vigtige overvejelser og meget mere.

 

Hvordan opretter jeg en konto hos en binær broker?

Det er meget nemt at oprette en konto hos en binær broker. Det eneste, der normalt kræves, er at udføre følgende trin:

 1. Vælg en broker, der passer til dig
 2. Besøg brokerens hjemmeside
 3. Udfyld en kort tilmeldingsformular
 4. Indbetal penge på din nye konto
 5. Du kan nu begynde at lave binære handler

Bemærk, at hvis din broker tilbyder en bonus, vil den blive indsat på din konto, når du har afsluttet trin 4.) Indbetal penge på din nye konto.

Normalt vil denne bonus udgøre en procentdel af det indskud, du har lavet. Ofte vil brokeren fordoble din indbetaling op til en vis grænse. Denne grænse er sædvanligvis ca. $ 5000 eller mere. Nutildags er der mange brokere, der ikke har en sådan grænse.

Bemærk venligst, at bonusmidler består af kreditter, du kan bruge til at investere hos brokeren. Det er ikke penge, som du kan trække ud fra din konto. Vilkår og betingelser gør sig altid gældende, når du tager imod en bonus fra en binær broker. En sådan betingelse angiver normalt, hvor mange gange du skal investere dine bonuskreditter, før du kan hæve penge fra din konto.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+