IQ Option anmeldelse

trading for begyndere

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

Du har en bred vifte af valg, når det kommer til binære brokere. Der dukker hele tiden nye spillere op i denne branche, hvilket tvinger alle brokere til at stramme sig an. Konkurrencen får de binære brokere til at tilbyde stadigt bedre service og mere favorable tilbud til dig som trader. Læs vores IQ Option anmeldelse her.

En binær broker, der er blevet meget populær, er IQ Option. Denne virksomhed har opnået et upåklageligt omdømme. Blandt tradere med hele spektret af ambitions- og engagementsniveauer er det blevet den foretrukne broker. De tilbyder en fantastisk tjeneste til såvel nybegyndere som erfarne tradere.

Med så mange brokere på markedet kan det være udfordrende og tidskrævende at sammenligne udbuddet for at kunne træffe en informeret beslutning. Ved at læse denne IQ Option anmeldelse vil du finde ud af alt, du behøver at vide for at afgøre, om IQ Option er den rigtige binære broker for dig.

IQ Option anmeldelse – hvad er USP’erne?

Et USP er en “enestående salgsargument.” Dybest set betyder det de ting, der får et produkt eller en tjenesteydelse til at skille sig positivt ud fra konkurrenterne. Et USP er en grund til, at kunderne skulle vælge én leverandør frem for en anden.

Så hvilke USP’er frembyder IQ Option, der får os til at anbefale denne broker frem for alle de andre virksomheder i branchen, der konkurrerer om at få dig som kunde? Her er nogle af de vigtigste:

  • Høje afkast – IQ Option tilbyder afkast på 91% på high/low-optioner. Det er højere end branchegennemsnittet på ca. 80%. Et vægtigt salgsargument!
  • $10 i mindsteindskud – nogle brokere er kun interesserede i at tilbyde deres tjenester til de store investorer. Derfor sætter de høje mindstegrænser – $500 og mere – for indskud. Det er fint, hvis du har en pæn sum penge at investere. Men hvis du er nybegynder og gerne vil nøjes med at tage små skridt med den ​​binære trading, så kan det godt virke af meget at skulle lægge $500 på bordet bare for at komme i gang. De problemer har du ikke hos IQ Option, hvor det krævede minimumsindskud er på blot $10 – det er en broker, der egner sig til tradere med alle mulige budgetter!
  • Gratis prøvetid – det er en lokkende salgsargument. IQ Option giver dig muligheden for at afprøve deres service gratis. Det er en mulighed for at komme til at kende virksomheden grundigt på egen hånd, før du forpligter dig til noget eller risikerer dine egne penge. Hvis du er nytilkommer til binære trading, er det også en uovertruffen mulighed for at vænne sig til denne form for investering uden risiko.

Det er tydeligt, at salgsargumenterne for IQ Option vedrører de allervigtigste faktorer, du skal overveje, når du er på udkig efter en ny binær broker. Især de høje udbetalinger er bemærkelsesværdige. Det giver dig ganske enkelt mulighed for at tjene flere penge, hvilket faktisk bør være førsteprioritet, og IQ Option leverer i overmål på dette punkt.

IQ Option – ting at overveje

For at opsummere vores indtryk af IQ Option kan det være nyttigt at se på nogle af de overvejelser, du bør have i tankerne ud over de førnævnte USP’er. Ingen binær broker er perfekt til alle binære tradere – det ville være umuligt, fordi traderne er forskellige og søger forskellige ting i en broker. Ved at holde disse overvejelser i tankerne bør du være i stand til at afgøre, om det er en broker, der stemmer overens med dine behov og præferencer.

  • Fokuseret udvalg af aktiver – nogle binære brokere udbyder optioner baseret på så mange som 200 forskellige aktiver. Hos IQ Option er det tilsvarende tal 78. Det kan synes lavt, men husk på, at langt de fleste tradere vil holde sig til de store aktiver, der naturligvis også findes i IQ Options udvalg.
  • Optioner med mange forskellige tidsrammer – IQ Option tilbyder optioner med løbetider på alt fra 30 sekunder til flere timer. Det betyder, at uanset hvor hurtige optioner, du bedst kan lide, vil du kunne finde noget, der stiller dig tilfreds her.
  • Ikke det største udvalg af forskellige optionstyper – på den anden side tilbyder IQ Option ikke de nyeste og mest avancerede former for binære optioner. Det kan måske være et minus for meget erfarne tradere, men eftersom de fleste tradere holder sig til de simpleste optioner, vil det ikke være en væsentlig ulempe for de fleste af denne artikels læsere.

Vær også opmærksom på, at det er meget nemt at åbne en konto hos IQ Option og begynde at handle. Som hos alle gode binære brokere i dag behøver du ikke at downloade nogen form for software eller noget lignende. Du skal blot logge ind på din konto via IQ Options hjemmeside og gennemføre dine handler online. Det kan du også gøre dette via mobilenheder som tablets og telefoner.

Vores Konklusion

IQ Option er en meget professionel og pålidelig broker. Deres serviceudbud er tilgængeligt for det store flertal af traderne – uanset budget og erfaringsniveau. Nybegyndere vil finde udbuddet meget velegnet takket være de lave minimumsindskud og en letforståelig handelsplatform.

IQ Option tilbyder en gratis prøveperiode. Hvorfor benytter du dig ikke af dette fremragende tilbud om at afprøve brokeren på egen hånd – uden nogen risiko eller forpligtelser?

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+