Kom godt i gang med binære optioner

Kom godt i gang med binære optioner

Du har sikkert allerede hørt et og andet om binære optioner og de muligheder, som denne type af investering tilbyder dig som trader. Ved at læse denne guide til handel med binære optioner, vil du med sikkerhed blive klogere på hvad du skal gøre for at optimere dit afkast.

Det er en form for investering, som er tilgængelig for alle og let at forstå. Men det altid kan betale sig at være godt forberedt. Hvis du ønsker at komme i gang med binære optioner, anbefaler vi, at du indhenter nogle oplysninger først.

Her på Binaererobotter.dk kan du lære alt, hvad du behøver at vide for at give din trading karriere en flyvende start. Læs vores artikler, og følg vores links, så vil du snart være fortrolig med binær trading.

Kom godt i gang med binære optioner – hvordan trader du?

Trading med binære optioner er en meget ligetil form for investering. Den grundlæggende forudsætning er, at du skal forudsige prisudviklingen for et bestemt aktiv over en given periode. Lad os starte med et eksempel. Tror du, at prisen på sølv vil gå op eller ned i det kommende minut?

Hvis du tror, du kender svaret, investerer du i en binær option, der matcher din forudsigelse – en high-option (ofte omtalt som en “call”-option) eller en low-option (ofte omtalt som en “put”-option). Afhængigt af, hvor mange penge du har at investere, og hvor sikker du er på din forudsigelse, investerer du et vist pengebeløb i handlen.

Du laver en sådan binær handel hos en binær broker. Den binære broker vil straks fortælle dig, hvor mange penge du står til at tjene, hvis din forudsigelse er korrekt. For en simpel high- eller low-option som i dette eksempel vil de fleste brokere betale et afkast på et sted mellem 70% og 80%. Det betyder, at hvis du har investeret $100, og din forudsigelse var korrekt, ville du opnå en fortjeneste på mellem $70 og $80. Ikke dårligt for 10 minutters arbejde.

Der findes mange andre former for binære optioner. De vil kræve, at du laver andre typer forudsigelser, for eksempel præcis, hvor meget prisen på et aktiv vil stige eller falde, eller om prisen vil bevæge sig uden for visse prisintervaller. Alle disse optioner fungerer efter samme princip: Du laver en forudsigelse og får udbetalt et bestemt afkast, hvis du får ret. Mere komplekse binære optioner udbetaler højere afkast end enkle high/low-optioner – i nogle tilfælde op til 300% eller mere.

Binære brokere tilbyder binære optioner, der vedrører alle former for aktiver. Aktiverne kan være aktier i store selskaber, større valutaer, råvarer såsom metaller eller olie, og så videre.

Kan jeg tjene penge på binære optioner?

Som ovenstående eksempel viser, kan du tjene en masse penge på binære optioner. Hver handel kan tage så lidt som 30 sekunder og du kan få et udbytte på flere 100% hver gang – i løbet af en handelsdag løber det op i en masse potentielle handler og en masse pengefordoblende muligheder.

Selvfølgelig kommer du ikke til at vinde hver handel. Til at begynde med skal du være tålmodig og omhyggelig. Det er vigtigt at vælge handler, som du virkelig tror på, der giver dig en god chance for at vinde, og som passer til din strategi. Du skal også sørge for, at du ikke bliver grådige og investere for meget i hver handel. Det er selvfølgelig fristende at lægge store summer i håb om et massivt afkast, det er en dumdristig taktik, der kan koste meget dyrt i det lange løb. Når du bliver fortrolig med det, kan du handle oftere og med større investeringsbeløb.

En nyttig tommelfingerregel, som mange binære tradere følger, er aldrig at investere mere end mellem 2% og 5% af din samlede kontosaldo pr. handel. Ved at gøre det på den måde, kommer en tabsrække ikke til at udslette dig.

Hvad skal jeg gøre for at komme i gang?

Det allerførste, du skal gøre, er at etablere et godt vidensniveau om binære optioner. Ved at besøge Binaererobotter.dk, der er er hele Danmarks guide til handel med binære optioner, er du allerede godt på vej til at opnå det! Læs vores nyttige artikler, så vil du snart have en god forståelse af de grundlæggende principper.

Når du føler, at du ved nok til at udføre dine første handler, gør du følgende for at tage dine første skridt mod succes:

1.       Find en broker, der tilbyder en gratis prøveperiode, her på hjemmesiden

2.       Tilmeld dig hos brokeren

3.       Benyt dig af den gratis prøveperiode til at udføre virtuelle handler uden at risikere dit eget indestående

4.       Når du har nok tillid til dine evner til, at du tør investere rigtige penge, skal du blot overføre penge til din handelskonto

5.       Du kan nu handle rigtigt og tjene godt på binære optioner

Men en god grundlæggende forståelse af binære optioner og en konto hos en binær broker giver ingen garanti for succes – de er kun begyndelsen, fundamentet. Du har brug for at få flere andre ting på plads, for at du rigtigt kan komme til at tjene mange penge. Her er nogle yderligere tips om, hvad du kan gøre for at tjene en god fortjeneste på binære optioner over tid:

  • Studer teknisk analyse – markederne bevæger sig i bestemte mønstre. Ved at studere teknisk analyse kan du lære at lave forudsigelser om fremtidige markedsbevægelser, baseret på statistiske modeller. De bedste tradere i branchen er de bedste tekniske analytikere.
  • Abonner på binære signaler – selv de bedste tradere på planeten kan ikke stille noget op mod computere. Det skyldes, at den menneskelige hjerne simpelthen ikke kan konkurrere med dem, når det drejer sig om regnekraft. En masse meget sofistikerede softwareprogrammer er blevet udviklet til at lave teknisk analyse. Alle professionelle tradere bruger denne form for software. Den gode nyhed er, at det kan du også gøre – for et månedligt gebyr kan du modtage computergenererede handelsanbefalinger. Disse anbefalinger kaldes binære signaler.
  • Brug en binær robot – hvis du abonnerer på binære signaler, vil du modtage et bestemt antal (normalt omkring 4-6) anbefalede handler via e-mail eller sms pr. arbejdsdag. Du vil derefter skulle udføre handlen manuelt hos din broker. Det betyder, at du kan gå glip af en masse af handler, hvis signalet for eksempel ankommer, når du er på arbejde, er ude at gå en tur eller til et stævnemøde. En robot er et computerprogram, der ganske enkelt udfører den i signalet angivne handel automatisk. Når du anvender en binær robot, outsourcer du din trading til eksperterne.

Det kan måske lyde fristende at anvende en robot, men der er én stor ulempe: robotter kan være dyre. Omkostningerne kan være så høje, at der ikke bliver penge nok tilbage i dit budget til at investere i binære optioner, og hvad er formålet så? Den gode nyhed er, at den bedste robot på markedet, BinaryOptionRobot, kan benyttes gratis. Det er et fantastisk tilbud, især for nye tradere, der endnu ikke er eksperter i teknisk analyse.

Jeg vil gerne lære mere – hvem skal jeg spørge?

Hvis du er på udkig efter mere dybdegående information, kan du klikke dig rundt på vores hjemmeside. Her på Binaererobotter.dk har vi skrevet en masse artikler, vi håber vil tilfredsstille selv den mest nysgerrige trader.

Du bør også være opmærksom på, at mange brokere stiller en masse nyttige oplysninger til rådighed på deres hjemmesider. I såkaldte uddannelsescentre vil du finde alle former for ressourcer, der vil hjælpe dig til at blive en bedre – mere succesrig – binær trader.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+