Krydsninger af glidende gennemsnit

Krydsninger af glidende gennemsnit

Det glidende gennemsnit kan fortælle dig, hvor markedet er på vej hen, hvad angår prisen på det aktiv, du overvåger. Det glidende gennemsnit viser dig dybest set, i form af en linje på din prischart, hvad aktivets gennemsnitlige pris har været over den valgte tidsramme. Lær mere om krydsninger af glidende gennemsnit her!

Du kan selv definere tidsrammen, hvorved du justerer de oplysninger, det glidende gennemsnit giver dig. Jo længere tidshorisont, jo mindre vil det glidende gennemsnit reagere på prisudsving.

Det glidende gennemsnit egner sig glimrende til at vise den generelle tendens for et aktivs prisbevægelse. Det kan også generere nogle meget pålidelige tradingsignaler. Et sådant signal dannes, når en krydsning af glidende gennemsnit forekommer. I denne artikel fortæller vi dig om krydsninger af glidende gennemsnit og hvordan du kan bruge dem til at tjene penge på binære optioner.

Hvad er krydsninger af glidende gennemsnit?

Generelt vil den gennemsnitlige pris på et aktiv følge markedet. Når prisen på aktivet stiger, stiger gennemsnittet også. Men hvis prisen stiger hurtigt, vil det tage tid for gennemsnittet at indhente den. Hvor hurtigt det sker afhænger af, hvor lang tidshorisont du opererer med. Hvis du kigger på en gennemsnitlig pris over 30 minutter, vil den selvfølgelig vise virkningen af ​​en prisændring langt hurtigere end en gennemsnitspris, der tager de sidste 4 timer i betragtning.

Når den aktuelle pris på aktivet bevæger sig væk fra ​​gennemsnittet på grund af en pludselig prisændring (i dette eksempel taler vi om stigende priser, men alle de samme principper gælder for en bearish udvikling), vil du se, at den linje, der repræsenterer det glidende gennemsnit krydses af linjen, der repræsenterer den aktuelle pris. Det er krydsningen af det glidende gennemsnit.

Vigtigheden af denne begivenhed er, at den betragtes som et tradingsignal. Det betyder, at du, når krydsningen finder sted, vil vide, at du kan tjene penge på udviklingen, hvis du handler i overensstemmelse hermed.

Hvordan kan jeg tjene penge på en krydsning af det glidende gennemsnit?

Når markedet krydser det glidende gennemsnit, indikerer det, at en trend er stærk og har et vist momentum i den angivne retning. Konsekvensen af ​​dette for binære tradere er som følger:

  • Når markedet krydser det glidende gennemsnit i opadgående retning, indikerer det en længerevarende opadgående bevægelse: tjen penge ved at investere i en high-option.
  • Når markedet krydser det glidende gennemsnit i nedadgående retning, indikerer det en længerevarende nedadgående bevægelse: tjen penge ved at investere i en low-option.

Disse er eksempler på såkaldte binære signaler. De kan hjælpe dig enormt med at guide din trading, men de er dog ikke fejlfri. Dette eksempel er ingen undtagelse. Der er mange tilfælde, hvor krydsning af det glidende gennemsnit ikke følges af den forventede udvikling.

Det er der mange grunde til. Det kan være et tilfælde af sidelæns markedsforhold, der kan få markedet at krydse gennemsnittet. Desuden kan retracements og udsving altid forekomme selv inden for stærke tendenser, hvilket gør det meget vanskeligt at lave nøjagtige forudsigelser. Det betyder, at uanset hvor godt et signal måtte være, er det aldrig fejlfrit.

I tilfældet med krydsning af det glidende gennemsnit er der nogle ting, du kan gøre for at sikre dig, at krydsningen rent faktisk indikerer en fortsat markedsbevægelse i de angivne retninger. De omfatter:

  • Tag dig god tid, og forhast dig ikke. Ved at vente at se, hvad der sker i den næste periode, kan du investere med større sikkerhed, hvis bevægelsen fortsætter, eller spare dig selv for en tabt handel, hvis den ikke fortsætter.
  • Sørg for, at krydsningen er ledsaget af en stigning i omsætningen. Det er en stærk indikator af, at bevægelsen har momentum og vil fortsætte i den angivne retning.

Hvis du gerne vil lære mere om det glidende gennemsnit, og hvordan det kan hjælpe dig at tjene penge, er der flere artikler på vores hjemmeside, som du måske vil finde interessante!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+