Virker binære robotter?

virker binære robotter

Som du måske ved, giver binære robotter dig muligheden for at outsource din trading til et computersystem. Dette system er specielt designet til at identificere gode tradingmuligheder, og handle på dem på dine vegne. En god robot kan tjene en masse penge til dig med et minimum af indsats fra din side. Men hvordan virker binære robotter?

Robotter virker, fordi maskinerne kan programmeres til at analysere markederne på måder, der er langt mere effektive end noget, et menneske kan håndtere. Denne evne til at behandle en stor mængde af markedsdata gør software af denne type uvurderlig til binær trading. Robotter er simpelthen bedre til det, end de fleste mennesker nogensinde kan håbe på at blive.

Men det er ikke altsammen en dans på roser og gratis penge i den binære robotverden. Robotter indebærer også visse ulemper, du skal være opmærksom på. I denne artikel Virker binære robotter? giver vi dig den ærlige sandhed om robotter og fortæller dig, hvordan man kan tjene penge ved at bruge dem.

Virker binære robotter og hvordan vælger du en robot?

Det er helt rigtigt, at en binær robot kan tjene masser af penge til dig, uden at du behøver at løfte en finger. Robotten tager sig af alting. Men hvordan virker binære robotter i praksis? Robotten indsamler alle oplysninger om markedet. Den analyserer alle data. Den udfører al den statistiske behandling. Den finder de gode tilbud, og den udfører investeringerne på dine vegne. Alt, du skal gøre, er at fortælle robotten, hvor meget den skal investere pr. handel. Det er det hele.

Det lyder ret fantastisk, og det er naturligvis, men der er to hager. De er:

  1. En robot er kun så god som den kode, dens software består af
  2. Robotter kan være meget dyre

Det første problem er det største. Ganske enkelt kan man sige, at hvis en robot ikke er godt designet, er den nytteløs. Der giver ingen mening at bruge en robot, med mindre den er i stand til at finde gode handler. Hvis den ikke er væsentligt bedre end et menneske til teknisk analyse og har resultaterne til at bevise det, giver en robot ingen mening. Bare fordi et computerprogram kan behandle langt flere data end dig, betyder det ikke noget, hvis det ikke er blevet programmeret til at gøre brug af alle disse informationer.

Du vil finde en masse reklamer for binære robotter på internettet. Mange af dem kommer med meget tillokkende påstande, hvor de lover succesrater på 85% og mere. Vores råd er at tvivle på sådanne reklamer. På dette marked er der faktisk kun én robot, der leverer resultater af topkvalitet, og det er Binary Option Robot.

Denne robot vinder mere end 70% af sine handler. Enhver robot, der hævder at overgå dette, bør betragtes med en vis forsigtighed.

Omkostningerne ved en binær robot

Som vi allerede har påpeget, kan en binær robot koste en masse penge. Du vil måske tro, det ikke er noget problem. Når alt kommer til alt, vil robotten tjene masser af penge til dig, så hvorfor skulle du ikke betale for den? Pointen er, at du har brug for penge for at kunne tjene penge på binære optioner. Du er nødt til at investere temmeligt store summer for at tjene et pænt afkast. Men hvordan vil du gøre det, hvis alle dine investeringspenge er bundet op i en robot?

De fleste binære robotter tjener deres penge fra to forskellige kilder:

  1. Abonnementsgebyrer fra abonnenter
  2. Henvisningshonorarer fra binære brokere

Abonnementsgebyrerne betales af tradere som dig eller mig, som regel på månedsbasis. Det beløb, der opkræves, varierer, men er normalt flere hundrede dollars.

Henvisningshonorarerne fungerer på følgende vis:

  1. Du tilmelder dig hos en robot
  2. Derefter åbner du en konto hos en broker via robotten, så robotten kan gennemføre handler på dine vegne
  3. Når du indsætter penge på din nye brokerkonto, vil brokeren betale robotten et henvisningshonorar

Det betyder, at robotten bliver betalt to gange: både af dig, traderen, og af brokeren. Dette er en forretningsmodel, den bedste robot på markedet har forkastet. BinaryOptionRobot opkræver kun penge fra brokerne. Du betaler intet. Du læste rigtigt. Det er gratis at bruge BinaryOptionRobot. Alt, du skal gøre, er at oprette en konto hos en binær broker via robotten, så dækker brokeren dine udgifter ved at betale et henvisningshonorar.

Dette er et rigtigt godt tilbud. Hvorfor besøger du ikke BinaryOptionRobot for at finde ud af mere om denne indbringende og gratis robot?

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+